Page 17 - Gezondheid bereikbaar voor iedereen!
P. 17

“Petit Chef als voorbeeld

                    is een specifieke lijn

               hoogwaardige eiwitrijke

                mini-maaltijden, welke

            direct bijdraagt aan herstel.”






              zorgorganisaties als het gaat om het
              toepassen van innovaties. Kunt u
              toelichten op welke wijze u zorgorganisa-
              ties kunt bijstaan als het gaat om
              het implementeren van vernieuwingen?

            Hengeveld: “We innoveren samen, door
            ook aanwezig te zijn op de werkvloer en te
            voelen wat daar speelt. We gaan continu
            met onze relaties in gesprek en filteren hoe
            we hoe we onze concepten, bestelporta-
            len, producten nog beter kunnen maken”.

            “Zo hebben we onlangs onze nieuwe Huus-
            kes Shop geïntroduceerd. Een geavanceer-
            de webshop met allerlei functionaliteiten,
            die het bestellen van verse ingrediënten,
            maaltijden en andere producten in grote
            aantallen eenvoudig maakt door slimme
            functionaliteiten. Denk aan de maal-
            tijdmodule, volledig gepersonaliseerde
            bestellijsten en automatische bestellingen.
            Deze functies zorgen ervoor dat klanten
            minder tijd kwijt zijn aan het plaatsen van   Claudio Boscu en Gerben Hengeveld
            bestellingen.”




              Huuskes Voedselverspillingsmeter


              De Huuskes Verspillingsmeter is een methode
              waarmee klanten van Huuskes zelf hun            1 PROJECTTEAM
              voedselverspilling inzichtelijk kunnen maken.
                                                                                        Het eindproduct van dit traject
              DE METHODE BESTAAT UIT:                                                   is een rapportage waarin de
              •  Stappenplan ‘Voedselverspilling                       2 ONDERZOEKS-OPZET  voedselverspilling binnen uw
               meten’                         7 HERHALINGS-METING                       organisatie is vastgelegd. Uw
              •  Registratiemethode voor het registre-                                  organisatie stelt vervolgens
               ren van voedselverspilling                                               samen met Huuskes een verbe-
                                                                                        terplan op.
              HOE WERKT HET?                                             3 VOORBEREIDING
              Aan de hand van een stappenplan gaat   6  VERBETERPLAN                    Huuskes biedt haar klanten
              u samen met Huuskes aan de slag.                                          een standaardpakket met
              Huuskes ondersteunt bij de opzet van                                      middelen om voedselverspil-
              de meting en verzorgt de analyse van                                      ling te verminderen. Denk
              de resultaten. Als organisatie bent u zelf             4 DATA-VERZAMELING  hierbij aan posters die u intern
              verantwoordelijk voor de verzameling    5 ANALYSE EN REPORTAGE            kunt ophangen om duurzamer
              van de data. Onderstaand stappenplan                                      gedrag te stimuleren en een
              laat zien hoe dit traject eruit ziet.                                     e-learningmodule.



                                                                        Gezondheid bereikbaar voor iedereen 2020 | Jaargang 14  17
   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22