ONDERNEMEN IN DE ZORG?

ADVERTEER NU IN VOZ MAGAZINE!

ONDERNEMEN IN DE ZORG?

VOZ Magazine werkt voor iedere uitgave met een gasthoofdredacteur, die vanuit zijn of haar visie op de zorg achtergronden en actuele ontwikkelingen beschrijft. VOZ verschijnt 4 keer per jaar exclusief eventuele themanummers en specials.

Met de wisselende gasthoofdredacteur belichten wij in elk nummer een andere invalshoek op een economisch en anderszins interessante en gevarieerde sector, zoals de zorg dat is. Om ook andere partijen werkzaam in de zorg, zoals banken, verzekeraars, vastgoedontwikkelaars, consultancy en bedrijfsadviseurs, accountants- en notariskantoren en ICT bedrijven een mogelijkheid te bieden om binnen VOZ aandacht te krijgen voor het eigen portfolio, kunt u contact opnemen met onze eindredacteur. Wij ondersteunen u graag bij de afstemming rondom de commerciële mogelijkheden die wij kunnen bieden voor uw organisatie en op welke wijze een goede verbinding gelegd kan worden met de uitgave, waarvoor u in aanmerking wilt komen met daarbij een interessante prijs/kwaliteit verhouding. 

VOZ wordt in een oplage van 8.000 stuks verspreid onder zorgverleners (waaronder ziekenhuizen, medisch specialisten, AWBZ instellingen, privéklinieken en ZBC’s, apothekers, tandheelkundigen en huisartsen), overheid, financiële instellingen (o.a. banken, verzekeraars), vastgoedbedrijven, consultancy en bedrijfsadviseurs, accountants- en notariskantoren, farmaceutische- en ICT bedrijven.  

Marika Marku

info@vozmagazine.nl

Alliantie Nederland Rookvrij!
Oude Gracht Groep
IKA Ned
Stichting Kwalificatie & Curriculum Autoriteit
VERA Health and Education
De Rookvrije Generatie